Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Приймаються заявки на оздоровлення дітей за методикою часткового відшкодування вартості путівки  [25 липня 2018  14:02]

На часткове відшкодування вартості путівки мають права сім’ї з дітьми на кожну дитину віком від 7 до 18 років за місцем проживання, постійної реєстрації або реєстрації місця проживання внутрішньо переміщеної особи. 

Часткове відшкодування вартості путівки здійснюється з розрахунку прожиткового мінімуму на одну дитину від 6 до 18 років, встановленого Законом України про Державний бюджет України на відповідний рік станом на 01 січня 2018 року. На одну дитину віком від 7 до 18 років відшкодування вартості путівки здійснюється з розрахунку двох прожиткових мінімумів (3720,0 грн.). 

Джерелами оплати залишкової вартості путівки можуть бути кошти батьків; роботодавців, з якими батьки або особи, що їх замінюють знаходяться у трудових відносинах; первинних організацій профспілок, членом якої є один з батьків або осіб, що їх замінюють; благодійних організацій; інші кошти, не заборонені чинним законодавством. 

Більш детальна інформація у відділі у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту: м. Слов’янськ, площа Соборна, 2, каб. №440, 442, 443, контактний телефон: 3-50-76.

Проект щодо часткового відшкодування вартості путівок дитячим закладам оздоровлення та відпочинку Донецької області за послуги з оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми здійснюється один раз на рік з урахуванням того, що дитині не надавалась уповноваженими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, лікувальними закладами та установами в поточному році путівка до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області та за її межами за рахунок коштів державного, обласного та місцевих бюджетів усіх рівнів.

ВАЖЛИВО!!!!! Ліміт коштів на фінансування заходів щодо часткового відшкодування вартості путівок ОБМЕЖЕНИЙ.


1255Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua