Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях зустрівся з жителями міста щодо розвитку парку “Лісний” [20 липня 2018  15:16]

19 липня на майданчику кафе “Палермо” відбулась зустріч міського голови Вадима Ляха з жителями міста щодо перспективи розвитку парку “Лісний”. 

На зустрічі були присутні заступник міського голови Андрій Секлецов, радник міського голови, депутат міської ради Олександр Самсонов, начальник відділу екології та природних ресурсів Лариса Соловей, начальник управління архітектури Олександр Пахомов, депутати міської ради, громадськість та небайдужі жителі міста. 

Першим виступив міський голова Вадим Лях. Він повідомив, що планується створення затишного парку “Лісний” з урахуванням побажань всіх людей, як прихильників активного так і спокійного відпочинку. 

Очільник міста висловив своє бачення з цього питання та вислухав всіх присутніх. Також виступили начальник управління архітектури Олександр Пахомов та начальник відділу екології та природних ресурсів Лариса Соловей. Керівник управління архітектури продемонстрував можливі варіанти того, як в майбутньому може виглядати парк “Лісний”. Він також повідомив, що на офіційному сайті міської ради проводиться голосування серед слов'янців щодо майбутнього вигляду парку. 

Підсумовуючи зустріч було вирішено дочекатись результатів голосування для розробки детального плану території парку “Лісний”.


1017Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua