Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Виконком прийняв нові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій [18 липня 2018  14:22]



18 липня 2018 року виконавчим комітетом Слов'янської міської ради прийнято рішення №438 "Про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій". 

Утримання багатоквартирних, багатоповерхових житлових будинків є непереривним та постійним процесом з організації сезонної експлуатації та ремонтного періоду будівель житлових будинків. Незаперечно важливим є підготовка конструкцій та інженерних мереж будинків до експлуатації в осінньо-зимовий період, калькуляція витрат на які передбачена у тарифі послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків. 

У комунальній власності територіальної громади м.Слов'янськ 506 багатоквартирних житлових будинків, в яких мешканцями не визначена юридична форма управління, і до яких місцеві органи влади не припинили здійснювати свої повноваження в частині необхідності забезпечення належного утримання та належного санітарного, протипожежного і технічного стану.
Нові тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків комунальної власності територіальної громади м.Слов'янськ, розраховані згідно Постанови КМУ від 01.06.2011 №869 "Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги". 

Економічно обґрунтовані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій багатоквартирних житлових будинків комунальної власності територіальної громади м.Слов'янськ, розраховані Державним підприємством «Розрахунковий центр послуг» (м.Київ) при Мінрегіонбуд України, з відповідною ліцензію на виконання відповідних робіт. 

Необхідність розрахунків тарифів виникла у зв'язку зі змінами у законодавстві та у зв'язку з підвищенням цін на матеріали та ПММ, збільшенням вартості енергоносіїв, підвищенням мінімальної заробітної плати, для забезпечення своєчасного та якісного обслуговування житлових будинків. 


1291Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua