Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях привітав співробітників Національної поліції України [04 липня 2018  18:56]

4 липня в комунальному закладі “Школа мистецтв м.Слов'янська” відбувся урочистий концерт на честь 3-ї річниці створення Національної поліції України. 

Це свято було засновано Президентом України з огляду на значення і роль Національної поліції у виконанні завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримці громадської безпеки та порядку. Незважаючи на свій молодий вік, Національна поліція вже в перший рік показала свою ефективність і відданість народу України. Поліцейські мужньо стоять на захисті правопорядку і безпеки громадян і сумлінно виконують свій професійний обов'язок. Поліції довірено захищати вищі цінності — права і свободу громадян. 

Привітати поліцейських завітало чимало почесних гостей: міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, керівник Слов'янської районної державної адміністрації Євгеній Данилюк, начальник Слов'янського міського відділу УСБУ в Донецькій області Євгеній Афонін, прокурор міста Слов'янська Володимир Шилов, військовий комісар Слов'янського об'єднаного міського військового комісаріату підполковник Борис Балан та багато інших. 

Розпочався урочистий захід з привітання начальника Слов'янського міського відділу поліції полковника Сергія Альошина. Після цього він нагородив та вручив цінні подарунки, Почесні грамоти та Подяки найкращим співробітникам відділу поліції. 

З вітальними словами до поліцейських звернувся міський голова Вадим Лях, який подякував їм за самовідданість, професіоналізм та гідне виконання своїх посадових обов'язків. Очільник міста також побажав їм міцного здоров'я, успіхв та всього найкращого. Після цього він вручив Почесні грамоти начальнику Слов'янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області полковнику поліції Сергію Альошину, начальнику батальйону патрульної поліції в містах Краматорська та Слов'янська УПП в Донецькій області капітану поліції Олександру Малишу та начальнику Слов'янського міжрайонного відділу управління поліції охорони в Донецькій області майору поліції Вадиму Шевченко за сумлінне виконання службових завдань по боротьбі зі злочинністю та охороні громадського правопорядку в місті Слов'янську та з нагоди відзначення третьої річниці створення Національної поліції України. 

Після урочистих привітань та нагороджень творчі колективи міста розважали всіх присутніх виконанням танцювальних та пісенних номерів, а головне дарували гарний настрій. 


1016Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua