Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
КП “Словміськводоканал” відкрив оновлену диспетчерську служба [04 липня 2018  18:27]

4 липня в комунальному підприємстві “Словміськводоканал” відбулось відкриття оновленої диспетчерської служби. 

На заході були присутні міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, директор комунального підприємства “Словміськводоканал” Андрій Кійко, головний інженер Олексій Шурко та представники засобів масової інформації. 

Очільник міста привітав всіх присутніх та колектив комунального підприємства “Словміськводоканал” з відкриттям оновленої диспетчерської служби. 

Директор комунального підприємства “Словміськводоканал” розповів, що 1 липня підприємству виповнилося 79 років і замість святкування була проведена модернізація диспетчерської служби. Відтепер в ній працюють 4 спеціаліста, які постійно готові прийняти звернення та передати за належністю для якомога скорішого вирішення. Служба оснащена необхідними меблями та комп'ютерним обладнанням. 

За словами керівника водоканалу всі попередні недоліки в роботі служби були враховані і тепер кожен житель міста зможе зателефонувати без зайвих зусиль. В майбутньому для підвищення якості послуг служба може бути поповнена новими працівниками. В роботі працівників немає жодних журналів, все переведено на автоматизовану систему. 

Диспетчерська служба працюватиме цілодобово та буде реагувати на дзвінки, які надходять від абонентів "Словміськводоканала" та Слов'янського РЕМ.

Телефони служби: 1505 050 471 40 72


1136Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua