Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів нараду з перевізниками [03 липня 2018  17:13]

3 липня відбулась нарада під керівництвом міського голови Вадима Ляха щодо ситуації, яка склалася в приміському громадському транспорті з пільговою категорією пасажирів. 

В нараді взяли участь представник поліції Роман Курський, депутат міської ради, директор ПП “Слав — Транс” Юрій Кононенко, директор КП “Слов'янське тролейбусне управління” Сергій Іванченко, представник “Укртрансбезпеки” Сергій Єфімов, представник перевізника заступник директора малого підприємства “Фортуна” Світлана Бєляєва, постраждалий у конфліктній ситуації в приміському громадському транспорті Владислав Самусенко та активісти. 

Очільник міста повідомив, що Слов'янською міською радою було направлено лист на адресу Донецької обласної державної адміністрації щодо ситуації, яка сталася 1 липня на приміському автобусному маршруті сполученням “Слов'янськ — Билбасівка”. 

Першим виступив представник поліції, який розповів, яка робота проведена поліцією у розгляді справи з постраждалим Владиславом Самусенко. Крім того, сьогодні направлені матеріали до суду для проведення судової експертизи. Також ситуацію пояснила представник перевізника, яка розповіла, що проводиться службове розслідування та з завтрашнього дня водія відсторонено від роботи.
Всі бажаючі мали змогу висловити свою точку зору та внести конструктивні пропозиції. 

Завершилась нарада тим, що було вирішено наступне: зобов'язати перевізників виконувати пільгові перевезення громадян, розмістити в громадському транспорті перелік пільгових категорій громадян та здійснювати обов'язковий продаж квитків в громадському транспорті. 

 


910Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua