Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У День Конституції України у Слов'янську відбулися урочисті заходи за участю перших осіб області [28 червня 2018  11:28]



28 червня у Слов'янську з нагоди Дня Конституції України відбувся урочистий мітинг біля пам'ятного знаку загиблим воїнам АТО (траса Київ-Довжанський). У заході взяли участь голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць, міський голова Вадим Лях, заступник міського голови Юрій Підлісний, представники обласної адміністрації, Слов’янської районної адміністрації, Національної гвардії України, Національної поліції, Служби Безпеки України, працівники Слов'янської міської ради та громадськість. 

Урочистий мітинг відкрився державним гімном України. До всіх присутніх звернувся голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць. Також з привітальним словом виступив міський голова Вадим Лях, який наголосив на важливості Основного закону у політичному,економічному та соціально-культурному розвитку країни.
 
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих героїв, які відстоювали незалежність, самостійність та свободу України, а також поклали квіти до пам'ятного знаку загиблим на перехресті вулиці Сучасна та траси Київ-Довжанський та пам'ятного знаку загиблому герою України капітану СБУ Геннадію Біліченко. 


988Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua