Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях зустрівся з медалістами [27 червня 2018  15:57]

27 червня міський голова Вадим Лях зустрівся з випускниками - медалістами. В цьому році у Слов'янську 11 золотих та 13 срібних медалістів.

Зустріч пройшла в будівлі Слов'янської міської ради, на якій також були присутні заступник міського Юрій Підлісний та начальник відділу освіти Ігор Рубльовський.

Очільник міста привітав медалістів та у своїй промові він зазначив, що вони вже пройшли досить великий та цікавий шлях, а попереду в них нове та ще більш насичене життя. Він нагородив їх Подякою Слов'янської міської ради за відмінне навчання, активну участь у шкільному та громадському житті школи, за старанність, увагу, наполегливість в досягненні поставлених цілей, за волю до перемоги і вміння знаходити правильне рішення.

З вітальним словом виступив начальник відділу освіти Ігор Рубльовський. На заході також були представники народних депутатів Олега Недави та Юрія Солода, які привітали учнів та вручили подарунки.

Випускники не залишились осторонь і подякували батькам та вчителям за підтримку та допомогу, яку вони отримували протягом 11 шкільних років. І звичайно батьки побажали дітям стати ще кращими та досконалішими.

Завершився захід спільним фото та теплим спілкуванням.


1010Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua