Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Звіт УЖКГ про виконані роботи станом на 25 червня 2018 року [25 червня 2018  16:11]

Житловий фонд 

В м.Слов’янськ вживаються відповідні заходи з підготовки житлово-комунального господарства, соціальної інфраструктури, комунального електротранспорту до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019рр. 

Показник підготовки відповідає обласним показникам, затвердженим Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та складає станом на 20.06.2018р. - 34%. 

В рамках підготовки житлового фонду до осінньо-зимового періоду в приміщені технічного підвалу житлового будинку №30 по вул.Корольова виконуються роботи з капітального ремонту трубопроводів системи централізованого водопостачання. 

По вул.Батюка, 6 виконується капітальний ремонт азбоцементної покрівлі. 

Створено комісії та розпочата робота з обстеження люків оглядових колодязів на території міста, з обстеження технічного стану дитячих майданчиків, комісія з обстеження житлових будинків щодо дотримання правил безпеки систем газопостачання. 

В результаті комісійного обстеження тротуарів і проїжджих частин вулиць Університетська, Шовковична, Василівська та Лозановича виявлено 16 оглядових колодязів накритих залізобетонними плитами, 1 відкритий колодязь. 

Благоустрій території 

Для забезпечення безпеки дорожнього руху виконані роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вул.Шевченка (від вул.Університетська до вул.Банківська), вул.Шевченка (від пам’ятника до перехрестя з вул.Літературна), вул.Ясна, вул.Василівська (від вул.Банківська до капітального ремонту). Тривають роботи з капітального ремонту вул.Банківська. 

Виконано поточний ремонт дорожнього покриття по вул.Батюка, вул.Свободи, вул.Літературна, вул.Мостова, вул.Паркова, вул.Поштова, вул.Центральна, вул.Голубівська, вул.Миру, вул.Д.Галицького, вул.Аеродромна. 

Виконані роботи по виправленню окремих пошкоджень земляного полотна з відновленням покриття проїзної частини по вул.Лазурна, вул.Вавілова, вул.Чехова, вул.Валківська, вул.Козацька, пров.Козацький, вул.Вчительська, пров.Шмідта. 

Виконуються роботи з нанесення дорожньої повздовжньої розмітки та розмітки «Пішохідний перехід». 

Виконуються роботи з поточного ремонту ліній зовнішнього освітлення міста. Роботи виконані по вул.Шевченка. 

До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років виконано поточний ремонт братської могили по вул.Літературна. На теперішній час ведуться роботи з поточного ремонту братської могили по вул.Ботанічна. 

З 18.06.2018р. розпочаті роботи з покосу трави та прибирання вулиць міста: Вокзальна, Центральна, Шевченка, Свободи, Батюка, бул.Пушкіна, площа Привокзальна. Виконані роботи з прибирання та покосу трави скверу по вул.Шевченка та пам’ятних знаків Героям АТО на сел.Семенівка. 

Станом на 25.06.2018р. вивезено 88,5 тис.м3 твердих побутових відходів з приватного сектору, багатоповерхових будинків, бюджетних установ та ФОП. З кладовищ міста та місць загального користування вивезено 1,8 тис.м3 твердих побутових відходів. 

Для поліпшення екологічного стану міста, відновлення естетичного виду вулиць утримання зелених насаджень і забезпечення безпечних сприятливих умов життєдіяльності населення, виконано:
- видалення дерев, які вичерпали свій біологічний ресурс і знаходяться в аварійному стані (вул.Центральна, вул.Волзька, вул.Робоча, вул.Університетська, вул.Шевченка, вул.Мира, вул.Сучасна, вул.Маломыська, вул.Вокзальна, вул.Геологічна, вул.Аеродромна, вул.Українська) - 57 од.;
- вирізання сухих гілок на деревах (вул.Центральна, вул.Міська, вул.Банківська, вул.Лозановича, вул.Василівська, вул.Університетська, пров.Шнурківський, вул.О.Тихого, вул.Аеродромна, вул.Перемоги, вул.Свободи, вул.Вернадського) - 258 дерева;
- корчування пнів в міських умовах (вул.Центральна) – 21 од.;
- покос газонів, зелених зон (б.Г.Крут, вул.Добровольського, вул.Центральна, вул.Свободи, вул.Вокзальна, б.Пушкіна, вул.Лозановича, пл.Соборна, вул.Батюка, вул.Бульварна, вул.Ярослава Мудрого, вул.Шевченка) – 40933 м2;
- обрізка кущів (вул.Ол.Тихого, вул.Криворізька) – 5004 м2.
- видалення порослі (вул.Вокзальна, вул.Добровольського, вул.Яр.Мудрого) – 7845 м2.
Для забезпечення безпеки життєдіяльності населення, покращання освітлення вулиць міста і ліквідації аварійних ситуацій, виконано:
- заміна ламп зовнішнього освітлення – 419 од.;
- заміна та встановлення світильників - 80 од.;
- відновлення мереж зовнішнього освітлення – 4,4 км. 

Завезено 72 м3 піску на дитячі майданчики.


1024Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua