Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбулись змагання з мотокросу [18 червня 2018  15:05]

16 червня у Слов'янську (м-н Артема кар'єр) під патронатом міського голови Вадима Ляха відбулись змагання з мотокросу, які проходять вже котрий рік поспіль. Очільник міста у своїй промові привітав всіх присутніх та побажав кожному учаснику перемоги.

На захід завітали як жителі Слов'янська, так і гості з інших міст. Всі вони були вражені майстерністю та професіоналізмом учасників.

Всього було 71 учасник з різних міст України віком від 10 до 56 років. Незважаючи на те, що це переважно чоловічий вид спорту серед учасників була й дівчина. Заїзди в яких змагалися учасники були розділені по класам: ветерани, любителі, 85 см3, OPEN, 65 см3, новачок та повітряне охолодження.

Переможці заїздів отримали медалі та Почесні грамоти Слов'янської міської ради. Приз-кубок від міського голови отримав учасник з Полтави переможець заїзду OPEN Костянтин Уткін. А головне, що всі отримали безліч позитивних та яскравих емоцій від перегляду змагань.

Наприкінці заходу гостей та учасників змагань розважали музичні рок-групи.

Також в цей день Соборній площі міста відбувся з'їзд байкерів, які демонстрували містянам свої машини, а також провели невелике змагання на майстерне керування мотоциклом між перешкодами.


945Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua