Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях привітав маленьких слов'янців з Міжнародним Днем захисту дитини [01 червня 2018  14:31]

1 червня міський голова Вадим Лях та заступник міського голови Юрій Підлісний завітали на свято Дня захисту дитини до Центру культури та довкілля. Варто зазначити, що там зібралося чимало дітей, для яких була організована концертно-розважальна програма та виставка пожежно-рятувальної техніки. Малеча з задоволенням фотографувалася та раділа, адже дорослі постаралися влаштувати їм справді цікавий та пізнавальний день. Міський голова Вадим Лях привітав маленьких слов'янців та побажав їм здійснення найзаповітніших мрій. 

Також очільник міста відвідав кафе “Палермо”, де для дітей з соціально-незахищених родин, які навчаються в інтернаті № 1 було організоване свято. 

Вже котрий рік поспіль при підтримці міського голови Вадима Ляха керівництво “Палермо” влаштовує дітям концертно-розважальну програму та дарує радість та гарний настрій. Вітаючи малечу очільник міста підкреслив, що діти — це наше майбутнє і саме від всіх нас залежить, яким буде це майбутнє. Також дітей розважали різноманітними конкурсами, танцювальними та пісенними номерами і звичайно пригощали смаколиками. 

За словами дітей свято їм сподобалося, а це головне, бо за словами міського голова Вадима Ляха ми повинні зробити все можливе, щоб у маленких слов'янців було щасливе дитинство.


976Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua