Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях показав камери відеоспостреження у школах [21 травня 2018  16:46]

21 травня міський голова Вадим Лях та начальник відділу освіти Ігор Рубльовський у супроводі журналістів відвідали загальноосвітню школу I-III ступенів № 12. 

Мета їх візиту полягала в тому, щоб продемонструвати втілення проекту “Установка камер відеоспостереження в загальноосвітніх школах”. Проектно-кошторисною документацією передбачено встановлення 44 камер вуличного спостереження та 73 камери в приміщеннях шкіл № 10, № 12, № 13, № 16 та № 17. 

Міський голова розповів, що проект профінансовано ПРООН на 410 279 грн. та Слов’янською міською радою на 210 565 грн. Загальна сума проекту 620 844 грн. За його словами реалізація даного проекту дозволить підвищити рівень безпеки учасників навчально-виховного процесу в приміщеннях та прилеглій території школи; контролювати і оперативно реагувати на прояв будь-яких конфліктів та ситуацій, які можуть загрожувати безпечному перебуванню дітей в школі та упереджувати їх. 

Директор школи Лариса Жидкова продемонструвала камери в місцях загального користування та підкреслила, що вже неодноразово вони допомагали в неоднозначних та конфліктних ситуаціях. 

Також делегація оглянула огородження в ЗОШ № 12. З початку 2018 року було встановлено огородження в таких закладах відділу освіти, як ДДЗ № 54, ЗОШ № 15 та ЗОШ № 16. Також до кінця року планується встановити огородження в ЗОШ № 4 та ДДЗ № 3. Варто зазначити, що огорожа доповнює комплекс заходів по безпечному перебуванню учнів на території школи.


917Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua