Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат Донецької області по бойовому самбо серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих [03 травня 2018  14:14]


28 квітня в м.Слов’янськ на базі КПНЗ «Міська КДЮСШ» відбувся Чемпіонат Донецької області по бойовому самбо серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих, я якому взяли участь 85 спортсменів з Донецької, Луганської та Харківської областей. 

В результаті наполегливих поєдинків були відібрані спортсмени, які візмуть участь у Чемпіонатах України, що пройдуть в м. Києві з 4-6 травня серед молодших та старших юнаків і з 11-13 травня серед юніорів та дорослих. 

Слов’янськ на цих змаганнях представляли вихованці бійцівського клубу «Тріада», (керівник – Андрій Безуглий), та спортивного клубу «Беркут» (керівник – Ігор Чечинов), які вибороли на чемпіонаті 5 золотих, 6 срібних та 2 бронзові нагороди. 

Спортсмени БК «Тріада»:
Золото: Пучков Олексій (18+, до 68 кг), Шмалько Микола (18+, до 74 кг), Кутелія Денис (16-17 років, до 74 кг), Дятел Олексій (11-12 років, до 42 кг), Вашурін Володимир (14-15 років, до 48 кг);
Срібло: Марущенко Олександр (18+, до 90 кг), Зайцев Іван (14-15 років, до 52 кг), Єрещенко Сергій (14-15 років, до 74 кг), Пилюга Данило (11-12 років, до 42 кг) ), Рижонок Ігор (16-17 років, до 62 кг);
Бронза: Баланчевадзе Давид (16-17 років, до 62 кг). 

Спортсмени СК «Беркут»:
Срібло: Жигулін Ілля (вагова категорія 55 кг.);
Бронза: Жадан Олексій (вагова категорія 82 кг.). 

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце завоювали спортсмени м.Покровськ, на другому місці команда м.Слов'янськ, спортсмени м.Северодонецьк замкнули трійку призерів. 

За результатами змагань переможці і призери у вікових та вагових категоріях відзначені грамотами та медалями. 

Вітаємо слов’янських спортсменів, а також їх тренерів з вдалим виступом на змаганнях, та бажаємо успішно виступити на Чемпіонатах України, що незабаром відбудуться в Києві. 



904Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua