Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
На вулицях Слов’янська з’явився новий тролейбус [26 квітня 2018  10:50]

26 квітня у Слов’янському тролейбусному управлінні зібралось чимало людей для того, щоб особисто взяти участь в обкатці нового тролейбуса. Міський голова Вадим Лях, Народний депутат України Олег Недава, секретар міської ради Жан Кім, начальник СловТрУ Сергій Іванченко, почесні ветерани електротранспорту, ветерани війни та труда, журналісти та громадськість мали змогу першими дізнатися про технічні характеристики, роздивитися та проїхатися на новенькому тролейбусі.

Міський голова Вадим Лях подякував Народному депутатові Олегу Недаві за сприяння у питанні покупки такої потрібної для слов`янців техніки та відмітив, що це дуже важлива подія для міста тому, що останній раз новий тролейбус місто отримувало у 2001 році та після цього в 2012 році було отримано 5 майже нових тролейбусів з Донецька.

Нагадуємо, що 15 лютого відбулися електронні торги із закупівлі одного тролейбуса. У тендері брали участь три компанії - "Торговий дім" Літан "з підсумковим ціновою пропозицією 4,247 мільйонів гривень," Богдан Моторс "з ціновою пропозицією 5 мільйонів гривень і компанія і Чернігівський автозавод з найменшим ціновою пропозицією 4,245 млн.грн.

Виходячи з ходу торгів, переможцем тендеру стала компанія Чернігівський автозавод. Вона поставила у Слов'янськ односекційний низькопідлоговий тролейбус ЕТАЛОН Т12110, доступний для осіб з обмеженою мобільністю. Салон обладнаний 31 пасажирським сидінням, при загальній пасажиромісткості 105 осіб.

Уже 1 травня планується випустити новий тролейбус на маршрут № 8 «м-н Лісний- Словкурорт». А найближчим часом у Слов’янська міська рада придбає ще один новий тролейбус.


1561Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua