Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Здоров’я для всіх [16 квітня 2018  09:41]



Щорічно, починаючи з 1950 року, 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров'я. Слід відзначити, що тема Всесвітнього дня здоров’я 2018 року – «Загальне охоплення послугами охорони здоров’я: для всіх і всюди», а гасло – «Здоров’я для всіх». 

Сонячним ранком 6 квітня учнівська та студентська молодь м. Слов'янська разом зі своїми викладачами та педагогами приєдналися до загальноміської флешмоб-зарядки.
На спортивних майданчиках загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів міста, майже одночасно, були проведені масові енергійні розминки з цікавими вправами та завданнями. Так, одні робили вправи виключно з почерговістю повторів 22 рази, інші додали для зацікавленості силових вправ, а дехто запросив до себе місцевих аніматорів. 

Світовий спортивний рух сьогодні - один з найпотужніших та масових міжнародних рухів, адже спорт на всіх його рівнях - універсальний механізм для самореалізації людини, для її самовираження та розвитку. 

Відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту та КЗ «Слов’янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» оголошують подяку всім навчальним закладам міста, які взяли активну участь у загальноміській флешмоб-зарядці з нагоди Всесвітнього дня здоров’я та запрошують всіх жителів Слов'янська приєднуватись до занять фізичною культурою і спортом. Ми віримо, що фізична культура і спорт та здоровий спосіб життя займуть в свідомості кожного з нас особливе місце і згодом стануть повсякденним і приємним заняттям. 


766Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua