Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 01.03 по 31.03.2018 року  [12 квітня 2018  16:36]

Протягом першого місяця весни Інспекція міської ради з благоустрою м.Слов'янська при співпраці з інспекторами Управління патрульної поліції здійснила планові та позапланові рейди-перевірки додержання суб'єктами господарювання та фізичними особами-підприємцями Правил благоустрою території Слов'янської міської ради. 

В результаті перевірок об'єктів торгівлі та сфери послуг, організацій, установ виявлено та зафіксовано 53 порушення Правил благоустрою території Слов'янської міської ради, а саме: несвоєчасне очищення від льоду і снігу підходів, сходів, пандусів, тротуарів, прилеглої території торговельних об'єктів, об'єктів сфери послуг, підприємств, установ міста; неналежне утримання прилеглої території об'єктів торгівлі та сфери послуг; відсутність урн біля входу і виходу з адміністративних, навчальних та торгових приміщень. 

У зв'язку з чим, було складено 43 припаси “Про усунення порушень благоустрою міста” та 10 адміністративних протоколів за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


826Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua