Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Депутати міської ради та громадськість долучились до акції «Серце до серця»  [10 квітня 2018  08:31]



По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року проходить ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для придбання медичного обладнання для дитячих лікарень. 

Акція ВБФ «Серце до серця» відбувається тринадцятий рік поспіль i за цей час уже встигла набути загальнонаціональної підтримки. За дванадцять років діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму 31 923 461,42 грн. 

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради запрошує жителів Слов’янська долучитися до акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом – «Почуй світ!», та допомогти у придбанні медичного обладнання для дітей з вадами слуху, адже надзвичайно важливою є підтримка кожного із нас і допомога у проведенні цього суспільно-важливого благодійного проекту. 

Протягом квітня в Слов’янську скриньки акції встановлені в магазинах, лікарнях, закладах громадського харчування, бібліотеці. 

6 квітня перед початком чергової сесії Слов’янської міської ради волонтери та працівники відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту і міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей провели акцію в стінах міської ради до якої долучилися депутати та громадськість. 

Також кожен бажаючий може самостійно перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду. 

Реквізити для перерахування благодійних внесків: ВБФ «Серце до серця» р\р 2600501306399 в ПАТ «Кредобанк», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227. Найменування платежу: «м.Слов’янськ для Донецької області».

P.S. У 2017 році проводилась акція під гаслом «Я хочу бачити життя!», метою якої був збір коштів для офтальмологічних відділень дитячих лікарень. У Слов’янську було зібрано 5092,08 (п’ять тисяч дев’яносто дві грн. 08 коп.). 



917Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua