Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 01.02. по 28.02.2018 року  [16 березня 2018  12:48]

У звітному періоді Інспекцією міської ради з благоустрою м.Слов'янська з залученням інспекторів Управління патрульної поліції, були здійснені планові та позапланові рейди-перевірки щодо додержання суб'єктами господарювання Правил благоустрою території Слов'янської міської ради. В ході перевірок були виявлені та зафіксовані порушення законодавства у сфері благоустрою, а саме: 

  • відсутність у суб'єктів господарювання договорів на вивіз та знешкодження побутових відходів; 
  • відсутність урн біля входу і виходу з торгових приміщень; 
  • несвоєчасне очищення від льоду і снігу підходів, сходів, пандусів, тротуарів, прилеглої території торговельних об'єктів, об'єктів сфери послуг, підприємств, установ міста. 

Направлені керівникам підприємств, установ за їх місцем реєстрації 3 листи-повідомлення “Про виявлені порушення в сфері благоустрою”, складено 57 приписів “Про усунення порушень благоустрою міста”, 18 протоколів за ст. 152 Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлено на розгляд до адміністративної комісії. 

Після виявлення самовільно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та проведення необхідної процедури з боку фахівців інспекції і фахівців управління архітектури, власниками цих об'єктів було власноруч демонтовано 3 кіоски по вул.Кримській та вул.Шовковичній. 


887Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua