Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Освітяни Донеччини – гвардійцям: «Ми вдячні вам за постійну готовність взаємодіяти!» [16 березня 2018  08:02]



14 березня відбулась спільна нарада в Департаменті освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації відповідно до затвердженого командувачем Національної гвардії України плану роботи спільної групи офіцерів Іміджево-видавничого центру з організації та проведення заходів гуманітарного цивільно-військового співробітництва (CIMIC) та військово-патріотичного виховання молоді у Донецькій та Луганській області. 

На нараді було обговорено питання участі офіцерів у роботі в навчальних закладах області. Під час робочої зустрічі учасники мали можливість обговорити порядок спільної роботи з залученням однієї із європейських груп розмінування, що працює в Україні. 

Основні питання в ході занять з військово-патріотичного виховання, яких торкнуться офіцери спільної робочої групи Іміджево-видавничого центру, стосуватимуться діяльності Національної гвардії України, переваг проходження військової служби за контрактом, можливості навчання у Національній академії НГУ, а також проведення занять з мінно-вибухової безпеки за сприяння групи розмінування. 

Першими навчальними закладами, які гостинно зустріли гвардійців стали загальноосвітні школи № 1, 2, 3 та 4 міста Миколаївки Донецької області. Учні випускних класів мали можливість поспілкуватись з гвардійцями та отримати корисну інформацію. 

«Питання військово–патріотичного виховання та співпраця з освітянами завжди залишатиметься пріоритетним для Національної гвардії України, адже ми несемо відповідальність за виховання соціально відповідальної молоді», – зазначив начальник відділу інформаційної підтримки ІВЦ НГУ полковник Віктор Голумбівський.
Відповідні заняття протягом наступного тижня спільна група проведе також у навчальних закладах Луганської області. 

Майор Максим Мороз
Прес-служба Східного територіального управління
Національної гвардії України


854Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua