Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова провів робочу нараду щодо створення музею під відкритим небом [21 лютого 2018  09:44]



20 лютого міський голова Вадим Лях провів робочу нараду щодо створення музею під відкритим небом з елементами реконструкції фортеці “Тор”. 

В нараді взяли участь заступник міського голови Юрій Підлісний, начальник відділу культури Марина Олійник, заступник начальника управління, начальник відділу розвитку курорту, туризму та зовнішніх відносин Алла Матвієнко, директор КЗ “Слов'янський краєзнавчий музей” Лілія Зандер та директор КП “Парк культури та відпочинку м. Слов'янська” Олег Заікін. 

Кожен учасник мав змогу висловити свою думку та надати пропозиції. Очільник міста доручив КЗ “Слов'янський краєзнавчий музей” розробити макет презентаційного буклету історико-краєзнавчого спрямування. 

Підводячи підсумки наради, міський голова підкреслив, що на розрахунковий рахунок міського бюджету можна буде робити благодійні внески для проведення робіт з благоустрою міста. Сподіваємось, що слов'янці наслідують прикладу очільника міста, який першим внесе благодійний внесок, і не залишаться байдужими та долучаться до акції зі створення музею фортеці “Тор”. 


820Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua