Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Сумісна робота служби у справах дітей та ГО «Перемога» на користь дітям [20 лютого 2018  14:41]



Прогресуючий зріст негативних явищ у суспільстві, які все більше вражають дитячий та підлітковий осередок: алкоголізм, наркоманія, куріння, девіантна поведінка, злочинність, зараження ВІЛ/СНІД, безладні статеві зв`язки – спонукає шукати необхідні шляхи вирішення зростаючих проблем. Одним із таких шляхів вирішення кризових дитячих та підліткових явищ є проведення профілактичної роботи серед дітей, підлітків та їх батьків, які знаходяться в зоні ризику, а також їх соціально-психологічна підтримка. 

Службою у справах дітей Слов`янської міської ради спільно з Донецькою обласною громадською організацією «Перемога» 17 лютого продовжено постійну роботу, направлену на підтримку і розвиток батьків та дітей із родин, які опинилися у складних життєвих обставинах. 

Для батьків вищезазначеної категорії був розпочатий реабілітаційний курс «Мистецтво бути щасливими!», а діти стали учасниками розвиваючих і рухливих ігор, мали можливість отримати навички творчості і рукоділля. 

Усі діти мали змогу ситно і збалансовано пообідати та отримали солодощі. 

Під час заходу панувала дуже приємна атмосфера. Співробітники, діти та їх батьки залишилися задоволені. 

Маємо впевненість, що ця робота допоможе багатьом родинам та дітям відновити сімейні цінності та зробити дітей щасливими. 




854Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua