Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську відбувся тренінг щодо впровадження бюджету участі [13 лютого 2018  11:19]



Цього року Слов’янська міська рада впроваджує програму бюджету участі, що надає шанс кожному жителю перетворити Слов’янськ на місто мрії, пропонуючи проекти, які будуть реалізовані міською владою. Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний з покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2018 року.

У рамках проекту «Київський діалог», за підтримки Міністерства закордонних справ федеративної республіки Німеччина 12 лютого у Центральній бібліотеці відбувся тренінг «Впровадження бюджету участі у місті Слов’янськ». Цей тренінг є одним з заходів інформаційної кампанії щодо ознайомлення жителів міста з основними принципами та можливостями громадського бюджетування, вимогами до подання проектів та заохочення мешканців до подання пропозицій.

У тренінгу прийняли участь міський голова Вадим Лях, заступник голови Донецької ВЦА Євген Вілінський, координатори та експерти у галузі громадського бюджетування та Е-врядування, депутати міської ради, члени громадських організацій, представники виконавчих органів міської ради, керівники комітетів мікрорайону, волонтери та громадськість.

Присутні заслухали спікерів, які поділилися своїм баченням щодо реалізації міської цільової програми «Бюджет участі міста Слов’янська» на 2018-2020 роки, розглянули особливості реалізації та основні розділи проекту, а також алгоритм заповнення проектної заявки. Учасникам заходу було запропоновано вибрати логотип програми та надано можливість обрати зображення, яке сподобалось, шляхом голосування.

Робота по інформуванню населення про програму триває, а детальніше дізнатися про бюджет участі можна за посиланням http://www.slavrada.gov.ua/?view=gb 



953Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua