Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Слов'янська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Васильовича Шамрая [06 лютого 2018  12:05]

Слов'янська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Анатолія Васильовича Шамрая, який пішов з життя після тривалої хвороби.

Старший науковий співробітник Слов’янського краєзнавчого музею, обізнаний фахівець,краєзнавець, археолог, чудовий батько, чуйний товариш. Він проводив велику дослідницьку роботу з історії Слов’янщини. Керував археологічними розкопками фортеці Тор. Своїми знаннями і досвідом щиро ділився з колегами, об’єднав навколо себе людей, що цікавились історією, залучав до пошукової і наукової діяльності талановиту молодь. Анатолій Васильович - автор чисельних наукових статей з археології та історії рідного краю. Анатолій Васильович Шамрай був одним з авторів сучасного гербу та прапору Слов’янська. Почесний член Національної спілки краєзнавців України, йому присвоєно звання «Почесний краєзнавець Донеччини». Нагороджений грамотами НСКУ, обласної організації краєзнавців, міської та обласної ради. 2007 року міською радою був визнаний як «Людина року» у номінації «Кращий працівник культури».

Відійшла у Вічність мудра, розсудлива і досвідчена людина, обізнаний фахівець,краєзнавець та археолог, патріот свого міста.

Місто зазнало непоправної втрати, але світла пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях слов`янців.

Ми сумуємо разом з близькими і рідними. Нехай земля буде йому пухом.


975Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua