Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях підписав угоду про співпрацю з ГО “Студентське братство” [01 лютого 2018  16:49]



1 лютого міський голова Вадим Лях підписав угоду про співпрацю між Слов'янською міською радою та громадською організацією “Всеукраїнське молодіжне громадське об'єднання “Студентське братство”. 

Метою Угоди є розвиток молодіжної громадської активності, волонтерства, формування громадянської, правової та екологічної свідомості молоді толерантності та медіаграмотності. 

Основними завданнями угоди є підвищення рівня громадянської культури молоді, освітян, інших категорій населення, усвідомлення ними таких понять як “громадянське суспільство”, “громадянська освіта”, “демократія”, “волонтерство”, “громадська участь”. Ще одним важливим напрямком угоди є популяризація європейських стандартів, покращення усвідомлення молоддю та освітянами важливості євроінтеграції, формування суспільного запиту на впровадження європейських стандартів в Україні, зокрема тих, що стосуються енергоефективності, чистих води і повітря, роздільного збору та утилізації твердих побутових відходів. 

Студенти подякували очільнику міста за співпрацю та висловили побажання і в подальшому брати активну участь у житті Слов'янська. 



986Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua