Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Координаційна рада служби у справах дітей [25 січня 2018  10:07]



23 січня в Слов’янській міській раді відбулося засідання Координаційної ради служби у справах дітей з питання “ Організація роботи з попередження насильства та жорстокого поводження з дітьми у м.Слов’янську протягом 2017 року та на 2018 рік”. 

На порядок денний засідання було винесено 14 питань, спрямованих на соціальний захист дітей з приводу жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення, викорінення найгірших форм дитячої праці у м.Слов’янську на 2018 рік. 

Головна мета засідання - забезпечити взаємодію та координаційну роботу відділів, направлених на захист прав та законних інтересів дітей. Присутні заслухали змістовні доповіді начальника служби у справах дітей Слов’янської міської ради Соколової О.С., інспектора ювенальної превенції Слов’янського ВП ГУНП Язан Н.С., заступника директора Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Дзюмак В.П. 

Розглянуто питання про роботу мобільної бригади соціально-психологічної підтримки, питання щодо взаємодії центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді зі службою у справах дітей щодо забезпечення виявлення жорстокого поводження з дітьми, своєчасного взаємоінформування та взяття на облік дітей та сімей, в яких скоєно насильство над дітьми, або існує загроза його вчинення. 

Розглянуто питання щодо організації роботи з попередження насильства та жорстокого поводження з дітьми у навчально-виховних закладах міста протягом 2017 року та вжиття заходів його попередження у 2018 році. Зосереджена увага на організацію проведення в навчально-виховних закладах роз’яснювальної роботи з батьками та іншими учасниками процесу із запобігання негативним наслідкам насильства та жорстокого поводження з дітьми, формування правосвідомості дітей, здорового способу життя. 

Після активного обговорення було прийнято відповідні рішення з урахуванням актуальних сьогоденних проблем. Членами Координаційної ради прийнято відповідні рекомендації, які доведено до виконавців. 


861Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua