Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів нараду з соціальними службами та комітетами мікрорайонів [24 січня 2018  11:12]



24 січня міський голова Вадим Лях провів нараду, на якій були присутні заступники міського голови, керуючий справами виконкому, начальник служби у справах дітей Олена Соколова, представники територіального центру соціальних служб та керівники комітетів мікрорайонів. 

Очільник міста наголосив на тому, щоб інваліди та громадяни похилого віку, які потребують допомоги соціальних працівників повинні її отримувати, незважаючи на несприятливі погодні умови. Він доручив посилити роботу в цьому напрямку і відвідати всіх тих, кому необхідна допомога, щоб жоден громадян, який очікує візит соціального працівника не залишився без уваги. 

Міський голова також звернувся до начальника служби у справах дітей Олени Соколової щодо необхідності проведення роботи з родинами, які стоять на обліку. Він доручив перевірити родини, де батьки мають схильність до вживання алкогольних напоїв, а діти залишаються без нагляду та піклування. 

Керівники комітетів мікрорайонів також отримали завдання від очільника міста співпрацювати з територіальним центром соціальних служб, щоб вони знали кому з людей похилого віку та з обмеженими фізичними можливостями необхідно придбати хліб або ліки. 

Підводячи підсумки наради, міський голова підкреслив, що комунальні служби працюють в посиленому режимі, спеціальні машини працюють на дорогах міста та розчищають сніг. Ці питання знаходяться на його особистому контролі. 



857Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua