Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську з'являться державні інспектори праці [12 січня 2018  08:08]

9 січня відбулась нарада під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського. Одним з перших та основних було питання про проведену у 2017 році роботу Головним управлінням Держпраці у Донецькій області з питань своєчасної виплати заробітної плати, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці та виявлення не задекларованої праці в Донецькій області. Після заповнення вакантних посад інспекторів праці на місцях або покладення повноважень з питань праці на відповідні виконавчі органи місцевих рад буде посилений контроль за дотриманням законодавства про працю юридичними особами та фізичним особами, які використовують найману працю, з питань своєчасної та у повному обсязі оплати праці, додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, оформлення трудових відносин. 

На підставі доручення облдержадміністрації у Слов'янську також буде введено 2 штатні одиниці інспекторів праці в управлінні соціального захисту населення міської ради, які здійснюватимуть контроль за додержанням законодавства про працю. Також будуть розроблені та затверджені плани та завдання з визначенням термінів їх виконання та графіками відвідування підприємств. 

Отже, підприємці повинні пам'ятати, що всі працівники повинні бути офіційно оформлені та за них сплачені податки у місцевий бюджет згідно чинного законодавства.


905Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua