Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова зустрівся з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС та вдовами загиблих ліквідаторів [14 грудня 2017  12:55]

14 грудня в День вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС міський голова Вадим Лях зустрівся з ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС, вдовами загиблих та померлих ліквідаторів. 

На заході були присутні начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко, представники управління соціального захисту населення, а саме завідувач сектору з питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС Олена Зайцева та головний спеціаліст відділу соціальної допомоги Євгенія Сергієнко, начальник відділу охорони здоров'я міської ради Олена Джим, начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Світлана Таран, заступник начальника Слов'янського управління по гозопостачанню та газифікації ПАТ “Донецькоблгаз” Валерій Волков, заступник директора комунального підприємства “Словміськводоканал” Юрій Явтушенко. 

Очільник міста привітав та подякував всім ліквідаторам та вдовам за їх мужність, та побажав здоров'я, довгих років життя та мирного неба над головою. 

Також до всіх присутніх з промовою звернувся голова Слов'янської міської в Донецькій області органіації інвалідів ВГОІ “Союз Чорнобиль України” Сергій Храптович. 

Після привітань та побажань ліквідатори та вдови мали змогу поспілкуватися з представниками профільних відділів та управлінь щодо своїх проблемних питань. 

Наприкінці зустрічі Сергій Храптович рдякував міському голові Вадиму Ляху за те, що кожен рік проводяться такі зустрічі і очільник міста не забуває про тих, хто колись ціною власного життя та здоров'я врятував цілу країну та світ від техногенної катастрофи.


793Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua