Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
7 грудня – День місцевого самоврядування [07 грудня 2017  11:49]



Шановні слов’янці, депутати, члени виконавчого комітету, активісти органів самоорганізації населення, ветерани та працівники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування - це основа громадянського суспільства, вираження ініціативи людей. Це свято стосується кожного слов`янця, тому що разом ми-громада, що вирішує важливі питання, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого міста, забезпеченні його життєдіяльності. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Та у такій важливій справі не обійтись без цілої команди професійних працівників, які день за днем допомагають у вирішенні багатьох питань. Саме від професіоналізму, досвіду, відповідальності та компетенції працівників органів місцевого самоврядування залежить добробут людей та майбутнє нашого міста.

У цей святковий день я, як міський голова, дякую всім вам. Ми з вами робимо спільну справу - працюємо задля добробуту людей, робимо наш Слов’янськ кращим.

Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, благополуччя, злагоди та мирного неба над головою, щоб результат нашої праці був плідним, а плани та сподівання здійснювалися та увінчувалися успіхом!

 

З повагою,
міський голова Вадим Лях


920Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua