Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Водоканал прокоментував причини відсутності води на Семенівці [30 листопада 2017  13:26]



30 листопада головний інженер комунального підприємства “Словміськводоканал” Олексій Шурко разом з представниками засобів масової інформації виїхали на мікрорайон Семенівка.
 
Така необхідність виникла у зв'язку з тим, що на диспетчерську службу водоканалу стали масово надходити дзвінки щодо відсутності води, як на верхній Семенівці так і на нижній. В результаті виїзду технічних працівників комунального підприємства на об'єкт було виявлено, що перекрита магістральна засувка, але не працівниками водоканалу, а не санкціоновано третіми невідомими особами. Жодна з організацій, яка підпорядковується водоканалу не повідомила про перекриття. 

Варто зазначити, що це вже другий випадок. Перший випадок стався на Черевківці, але там було несанкціоноване відкриття засувки, що призвело до масових поривів. Такі ситуації тягнуть за собою величезну втрату води. 

Крім того, головний інженер Олексій Шурко повідомив, що комунальним підприємством “ Словміськводоканал” повідомлено в правоохоронні органи про вищевказаний факт правопорушення. Сподіваємось, що правоохоронні органи знайдуть цього злочинці, який вже не вперше завдає комунальному підприємству “Словміськводоканал” та людям шкоди, а також позбавляє можливості регулярно користуватися водопостачанням. 

За словами Олексія Шурко такі вчинки зі сторони невідомої третьої особи можна розцінювати, як провокаційні дії проти діючої влади та комунального підприємства “Словміськводоканал”.


878Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua