Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Олег Недава та Вадим Лях провели зустріч з регіональним директором IRI в Україні Майклом Дракманом  [22 листопада 2017  16:54]



21 листопада відбулась зустріч Народного депутата України Олега Недави та міського голови Вадима Ляха з регіональним директором IRI в Україні Майклом Дракманом та керівником програми Міжнародного Республіканського інституту з питань суспільно-політичних процесів Вячеславом Липецким. На зустрічі також були присутні секретар міської ради Жан Кім та запрошені депутати. 

На початку зустрічі Народний депутат України Олег Недава розповів, що відвідав контрольний пункт в'їзду-виїзду та побачив, в яких умовах внутрішньо переміщені особи проходять перевірку. За його ініціативою на КПВВ буде зроблено дах, щоб покращити людям умови. Крім того, він запропонував зробити в Бахмуті ЦНАП для переселенців. Варто зазначити, що Народний депутат України Олег Недава опікується долею людей, яких війна лишила можливості проживати в своїх домівках та представляє їх інтереси у Верховній Раді. 

Минулого року Олег Недава здійснив робочу поїздку у Вашингтон, де зустрічався з керівництвом IRI та представниками державного департаменту США. Також він обговорював можливість фінансової та консультаційної допомоги міжнародних організацій. Минулого року вищевказана міжнародна організація працювала в Маріуполі в напрямку створення та розвитку ОСМД. 

Наступного року завдяки Народному депутату Олегу Недаві вона буде працювати у Слов'янську та допомагати розвитку майбутньої об'єднаної громади. 



1006Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua