Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Засідання координаційної ради з питань дітей, молоді, сім’ї, ґендерної рівності, патріотичного виховання, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми [22 листопада 2017  13:54]



21 листопада 2017 року у м.Слов’янськ відбулося засідання координаційної ради з питань дітей, молоді, сім’ї, ґендерної рівності, патріотичного виховання, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми в місті Слов’янську з теми: «Гендерно-обумовлене насильство: Взаємодія суб’єктів, працюючих з даного напрямку у м. Слов’янськ». 

Участь у заході взяли представники Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді; відділу освіти; служби у справах дітей; правоохоронних органів; відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту; КЗ «ЦПМСД «Клініка дружня до молоді»; Фонду Народонаселення ООН; громадської організації «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» та комунального закладу «Спорт для всіх». 

Під час проведення заходу були обговоренні актуальні питання щодо протидії насилля; розгляд нормативної бази, що регулює діяльність з питань протидії насильству; шляхи взаємодії організації, суб’єктів надання послуг, постраждалим від гендерно-обумовленого насильства та запланованих заходів приурочених до проведення щорічної акції «16 днів проти насильства». 

Засідання відбулося за ініціативи Слов’янської міської громадської організація «Сприяння» в межах адвокаційного проекту ПРООН. Підсумком якого стало рішення про створення робочої групи для розробки інформаційно – методичних документів щодо функціонування у місті Слов’янськ центру соціальної реабілітації постраждалих від гендерно-обумовленого насильства. 


874Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua