Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чергові ігри чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді [22 листопада 2017  13:49]



21 листопада у стінах розважального центру «TALER» продовжилися чергові ігри чемпіонату міста Слов'янська з боулінгу серед учнівської та студентської молоді, який реалізується за ініціативи розважального центру «TALER» та за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Цього разу учасниками стали студенти факультету спеціальної освіти Донбаського державного педагогічного університету. За результатами двох ігор по 10 фреймів була визначена команда-переможець, яка набрала у сумі 627 очок. Саме ця команда буде представляти факультет спеціальної освіти у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2018 року. 

Кращим гравцем дня була визначена студентка 3-го курсу Столяр Ірина, яка нагороджена сертифікатом (1 година безкоштовної гри) від розважального центру «TALER». Всі учасники змагань отримали пам’ятні сувеніри, а команда переможець подарунки від КЗ СМЦФЗН «Спорт для всіх». 

Наступні ігри відбудуться серед студентів факультету фізичного виховання (22 листопада) та факультету початкової, технологічної та професійної освіти (23 листопада) Донбаського державного педагогічного університету. Початок щодня о 14.00. 

Запрошуємо батьків, викладачів, адміністрацію навчальних закладів вболівати за своїх дітей, учнів та студентів. Нагадуємо, що найактивніші вболівальники також мають можливість отримати призи від розважального центру «TALER». 


901Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua