Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов’янську міський голова та заступник Посла Японії висадили дерева сакури  [13 листопада 2017  16:58]

13 листопада у Слов'янську на території загальноосвітньої школи № 12 відбувся урочистий захід з нагоди акції “Всадка сакур”. Варто зазначити, що 2017 рік проголошений роком Японії в Україні. Сьогодні відбулась особлива подія для нашого міста - висадка саджанців сакури, що є символом зміцнення стосунків між двома державами.

Урочистий захід з привітальною промовою розпочав міський голова Вадим Лях. Він подякував представникам Японії за те, що допомагають Слов'янську та відновлюють освітні та культурні об'єкти. Крім того, очільник міста припустив, що навесні ці красиві дерева будуть нагадувати жителям Слов’янська про підтримку японського народу.

З вітальними промовами також звернулися до всіх присутніх заступник Надзвичайного та Повноваженого Посла Японії в Україні Мічіо Харада та заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Стокоз.

Після урочистих промов учениця загальноосвітньої школи № 12 привітала японською мовою представників японської делегації та вручила Послу коровай, вокальний ансамбль “Коляда” виконав українські пісні, учениця 11 класу разом зі своїм татом подарувала японській делегації картину.

Після цього перейшли до висадки дерев. Міський голова Вадим Лях заступник Посла Японії в Україні Мічіо Харада та учні школи разом висадили молоді садженці. Наприкінці заходу очільник міст поспілкувався з представниками японської делегації.

 


1136Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua