Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Під головуванням міського голови відбулося засідання ради ветеранів [09 листопада 2017  11:57]



9 листопада відбулося засідання ради ветеранів за участю міського голови Вадима Ляха. На заході також були присутні помічник міського голови Олександр Самсонов та голова ради Слов'янської міської організації ветеранів України Леонід Васильчук.
 
Ветерани були схвильовані медичною реформою, тому міський голова розповів щодо оптимізації деяких лікарень та поспілкувався з ними про медичне обслуговування у Слов'янську. Вадим Лях пообіцяв ветеранам, що міська влада не залишить їх з проблемами та завжди намагатиметься підтримувати та допомагати у складних життєвих ситуаціях. 

Не обійшлося на заході й без слів вдячності міському голові. Жителі міста, які проживають в районі заводу “Бетонмаш” подякували очільнику міста за те, що він вирішив питання з опаленням в їх квартирах. 

Варто зазначити, що ветерани дуже раді таким зустрічам, оскільки є можливість особисто обговорити проблемні питання з міським головою. Леонід Васильчук подякував очільнику міста за увагу та небайдужість до ветеранів та їх проблем. 



914Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua