Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Запрошуємо бажаючих створити Молодіжну раду [25 жовтня 2017  14:20]

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради повідомляє, що 2 листопада 2017 року у приміщенні міської ради (ІІІ поверх, мала зала) відбудуться установчі збори Молодіжної ради. Початок о 14:00. 

До участі запрошуються представники, від зареєстрованих у встановленому порядку об’єднань громадян (що опікуються питаннями молодіжної політики) або органів студентського самоврядування. 

Для участі у роботі Молодіжної ради необхідно мати:
- письмову заяву (згоду) про участь у діяльності Молодіжної ради.
- для об’єднання громадян (громадських організацій) – копії статутних документів та протокол зборів про уповноваження представника для участі у діяльності Молодіжної ради;
- для органів студентського самоврядування – протокол засідання студентської ради навчального закладу про уповноваження представника для участі у діяльності Молодіжної ради.

P.S. Молодіжна рада є консультативно-дорадчим, представницьким органом з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії Слов’янської міської ради, виконавчих органів міської ради та молоді міста Слов’янськ, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життя суспільства, проведенням інформаційно-навчальної роботи серед молоді та консолідації молодіжного руху міста Слов’янськ.

P.P.S: Протягом серпня-вересня 2017 року відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту оголошувався прийом документів від громадських організацій, органів студентського самоврядування для створення Молодіжної ради м. Слов’янськ. Cтаном на 01 жовтня 2017 року документи подали 6 організацій:
- ГО «Молодь Сходу України»;
- ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет»;
- ВП «Слов’янський технікум Луганського національного аграрного університету»;
- ГО СКЦ «Задзеркалля»;
- КЗ «Центр культури і довкілля м. Слов’янська»;
- ГО «Студентський театр «7 поверх».


1051Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua