Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Чемпіонат міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді [23 жовтня 2017  15:36]



У Слов’янську розпочався чемпіонат міста з боулінгу серед учнівської та студентської молоді. Цей спортивний проект реалізується за ініціативи розважального центру «TALER» та за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради і Слов’янського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Змагання будуть проходити щочетверга (початок о 14.00) у розважальному центрі «TALER» протягом 2017-2018 навчального року. Учасниками змагань стануть близько 500 учнів та студентів міста, які змагатимуться у чотирьох групах: загальноосвітні навчальні заклади, професійно-технічні, вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації (технікуми, коледжі міста) та студенти факультетів Донбаського державного педагогічного університету. 

Так, 19 жовтня у стінах розважального центру «TALER» відбувся перший день змагань. І першими учасниками стали 5 команд фізико-математичного факультету Донбаського державного педагогічного університету. 

Згідно регламенту чемпіонату до складу кожної команди входять п’ять учасників, які мають можливість зіграти дві гри по 10 фреймів. 

За результатами першого дня ігор була визначена команда переможець. Саме ця команда буде представляти фізико-математичний факультет у фіналі чемпіонату, який відбудеться навесні 2018 року після всіх відбіркових турів. 

Також був визначений кращий гравець дня. Ним став Голуб Влад студент 1-го курсу. Він був нагороджений сертифікатом (1 година безкоштовної гри) від розважального центру «TALER». Всі учасники змагань отримали пам’ятні сувеніри, а команда переможець подарунки від КЗ СМЦФЗН «Спорт для всіх». 

Наступними учасниками змагань будуть 5 команд студентів філологічного факультету Донбаського державного педагогічного університету. Змагання відбудуться 26 жовтня. Початок о 14.00.
Запрошуємо батьків, викладачів, адміністрацію навчальних закладів вболівати за своїх дітей, учнів та студентів. Найактивніші вболівальники також мають можливість отримати призи від розважального центру «TALER». 



786Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua