Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Шкільний Кубок з волейболу [18 вересня 2017  15:48]



13-14 вересня 2017 року на відкритому волейбольному майданчику Слов’янської загальноосвітньої школи № 4 відбувся шкільний Кубок з волейболу в рамках проведення спортивно-виховного заходу «Всеукраїнський олімпійський тиждень» за підтримки Народного депутата України Олега Недави. Участь у змаганнях взяли учні 8-11 класів. 

13 вересня між собою змагалися 10 команд дівчат (ЗОШ №№ 1, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 16, 19 та Святогірська ЗОШ). За результатами змагань визначилися переможці та призери, ними стали:
1 місце виборола команда ЗОШ № 4;
2 місце в заліку Святогірської ЗОШ;
3 місце посіла команда ЗОШ № 5.
14 вересня змагалися 12 команд юнаків. У більш запеклій боротьбі змагання значно затягнулися, та все ж переможці були визначені:
1 місце посіла команда ЗОШ № 4
2 виборола команда ЗОШ № 5
3 місце в заліку ЗОШ № 11. 

Команди призерів та переможців змагань, а також кращих гравців нагородили грамотами, кубками, м’ячами, сувенірною атрибутикою від відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Слов’янської міської ради та подарунковими сертифікатами в боулінг-клуб від народного депутата України Олега Недави. 

А всі учасники змагань отримали пам’ятні подарунки від комунального закладу «Слов'янський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 


967Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua