Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відсвяткували 74 річницю звільнення міста від нацистських загарбників [06 вересня 2017  17:01]

6 вересня міський голова Вадим Лях, секретар міської ради Жан Кім, заступники міського голови, депутати Слов'янської міської ради, голова Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук та ветерани відвідали пам'ятники та братські могили воїнам Другої світової війни: Монумент Партизанської Слави, кладовище «Північне», вул. Ботанічна, поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв. 

Після покладання квітів в парку Шовковичний біля Монументу Слави відбувся урочистий мітинг-реквієм “З пам'яттю в серці”. 

Очільник міста привітав всіх присутніх з 74 річницею звільнення Слов'янська та побажав ветеранам міцного здоров'я та довгих років життя. Він також зазначив, що цей день все далі йде в історію, але ми не маємо права про нього забувати і завжди повинні пам'ятати хто ціною свого життя подарував нам мирне небо. 

З промовами також виступив представник Національної Гвардії України, голова ради Слов'янської міської організації ветеранів Леонід Васильчук та ветеран Другої світової війни Василь Матвієнко, якому очільник міста вручив відзнаку «Почесний ветеран України» та квіти. 

Після урочистих привітань діти та творчі колективи міста виконували пісенні та танцювальні номери. Наприкінці заходу всі присутні поклали квіти до Монументу Слави. 

Варто зазначити, що міський голова підготував для ветеранів приємний сюрприз, для них була організована поїздка до Святогірська. Спочатку делегація на чолі з очільником міста разом з секретарем міської ради та депутатами відвідали Меморіал Слави, потім ветеранів очікувала прогулянку на катері та пускання разом з міським головою вінка по річці Сіверський Донець. Крім того, ветерани відвідали шпиталь для ветеранів у Святогірську, де виконали пісні воєнних років. Наприкінці заходу кафе “Жемчужина” радісно приймали ветеранів та пригощали святковим обідом. 

Всі ветерани на чолі з Леонідом Васильчуком подякували міському голові Вадиму Ляху за те, що подарував справжнє свято та гарний настрій.


951Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua