Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Звернення Слов’янської міської ради до релігійних організацій, громадськості міста [22 серпня 2017  15:29]

24 серпня 2017 року наша країна відзначатиме 26-у річницю проголошення Незалежності. Ця дата – є символом національної єдності і незламного духу свободи українців.

Важким, довгим і жертовним був шлях нашої держави до справжньої незалежності. І зараз наша держава переживає надскладні часи. Ми змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права і свободи у кривавій неоголошеній та підступній війні з агресором.

Сьогодні як ніколи українському народові та державі потрібна духовна і моральна підтримка.

Тому Слов`янська міська рада звертається до всіх релігійних організацій міста з пропозицією провести вранці 24 серпня 2017 року в своїх культових спорудах молебні за Україну, для того, щоб молитвою допомогти своїй країні у здобутті миру, спокою і процвітання.

Разом з тим ми запрошуємо громадськість, мешканців та гостей Слов`янська, незалежно від політичних поглядів, приналежності до тієї чи іншої конфесії або віри, всіх, кому не байдужа доля країни в якій він мешкає, приєднатися до загальноміських заходів, присвячених Дню Державного Прапора України та 26-й річниці проголошення Незалежності України.

Немає значення, у якому куточку України ми народилися, якою мовою ми розмовляємо - важлива лише доля нашої Батьківщини і наше спільне майбутнє.

Хай укріпить всіх нас в ці важкі часи Господь і дасть нам сили і мудрості, мужності і терпіння.


1416Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua