Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час святкування 26-ї річниці Незалежності України [15 серпня 2017  13:06]

Шановні жителі міста Слов’янська та Слов’янського району!

 

 Невдовзі відбудеться святкування 26-ї річниці Незалежності України. У цей святковий день люди будуть брати участь у масових заходах, відпочиватимуть на природі. Практика засвідчує: у такі святкові дні зростає ризик виникнення пожеж та надзвичайних подій. 

 Щоб запобігти загибелі та травмуванню людей, не допустити пожеж в екосистемах, на відкритих територіях та у побуті 6 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Донецькій області закликає дотримуватися вимог пожежної безпеки. Зокрема: 

У місцях проведення масового культурно-видовищного заходу не прагніть потрапити в найбільш щільне скупчення людей на обмеженому просторі. Якщо вам доведеться зіткнутися з порушенням правил пожежної безпеки та громадського порядку, найбезпечніше буде залишити цей захід.  

Заздалегідь вивчіть шляхи можливої евакуації при відвідуванні місць масового скупчення людей. 

Будьте обережними з вогнем під час перебування на території лісових насаджень. Варто пам’ятати, що відпочивати у лісі дозволено у межах рекреаційних зон, а в`їзд на територію лісових масивів на будь-якому виді транспорту категорично заборонений у пожежонебезпечний період. 

Обирайте для відпочинку на воді спеціально облаштовані місця, де функціонують рятувальні пости, дотримуйтеся правил безпеки під час купання. 

Обмежте вживання спиртних напоїв під час участі у святкових заходах, а особливо під час відпочинку. 

Не залишайте дітей без нагляду. 

Натрапивши на підозрілий предмет, схожий на вибухонебезпечний, за жодних обставин не зачіпайте його, а негайно телефонуйте на «101» або «102». 

Якщо ви помітили пожежу або іншу надзвичайну ситуацію, повідомте про це службу порятунку за номером «101». 

Безпечного святкування!


742Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua