Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова Вадим Лях провів робочу зустріч з представниками ПРООН [14 серпня 2017  16:43]

14 серпня міський голова Вадим Лях провів робочу зустріч з представниками ПРООН, на якій були присутні: заступник міського голови Дмитро Діденко, начальник управління капітального будівництва міської ради Геннадій Дубров, начальник відділу екології Лариса Соловей, програмний координатор ПРООН з питань місцевого самоврядування та децентралізації Людмила Скоропада, спеціаліст з адміністративної децентралізації ПРООН Володимир Аредов, головний проектант Аркадій Дашевський, а також представники підрядної організації головний інженер Костянтин Коломієц та юрист Сергій Абальмасов.

Робоча зустріч розпочалась з того, що програмний координатор ПРООН Людмила Скоропада повідомила, що відбувся тендер та визначилася підрядна організація, яка перемогла та буде виконувати будівельні роботи центру надання адміністративних послуг. Варто зазначити, що як тільки підрядна організація отримає дозвіл на проведення будівельних робіт одразу ж розпочне їх. Саме тому на цій зустрічі були підняті останні організаційно-підготовчі питання.

Отже можна сподіватись, що у Слов'янську з'явиться сучасний та оновлений центр адміністративних послуг, в якому кожному жителю міста буде зручно отримувати будь-які послуги та консультації.


941Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua