Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Форум - театр у Слов'янську [10 липня 2017  13:11]

Запрошуємо мешканців міста Слов’янськ долучитися до реалізації проекту «(ІНО)театр». В рамках проекту буде створено та продемонстровано театральну виставу у техниці форум - театру. Дати події - 21 - 23 липня 2017 року.

Три дні (21 - 23 липня) триватиме підготовка, де ми разом з відібраними учасниками будемо:

вчитися проявляти себе через мистецтво «мовою тіла»;
грати в театральні ігри; 
ділитися емоціями та думками;
обговорювати важливі питання і знаходити на них відповіді;
створимо виставу форум - театру, яку ввечері 23 липня продемонструємо глядачам!

Для участі в воркшопі НЕ потрібно бути актором та НЕ потрібно мати попередній акторський досвід, треба тільки Ваше бажання, натхнення і три дні вільного часу, який Ви готові присвятити творчості!

Через події на сході багато людей були вимушені переїхати до інших міст. Звичайно, було (і досі є) безліч проблем перш за все матеріального характеру – відсутність власного житла, зміна роботи. Але було і багато особистих проблем, адже такий переїзд для багатьох став справжнім випробуванням та викликом. Є вислів, що переїзд - гірше ніж пожежа, а про що ж говорити, коли переїзд відбувався прямо під час «пожежі»? Така ситуація потребує величизної гнучкості та виходу із зони комфорту. Як прилаштуватися до нових умов? Можливо навпаки треба підлаштовувати нові умови під себе? Як зробити так, аби складнощі ставали не тільки випробуванням, але, насамперед - полем нових можливостей? Саме про це ми говоритимемо з учасниками воркшопу та глядачами вистави.

КОЛИ: 21 - 23 липня (11-18)

ДЕ: місто Слов’янськ, міська бібліотека

ДЛЯ КОГО: для мешканців міста Слов’янськ

Важливо! До участі у воркшопі запрошуються не тількі ВПО, але й інші мешканці міста, яким цікавий театр, творчі техніки та яким не байдужі проблеми та виклки пов’язані з переміщенням. Ми хочемо подивитися на ситуацію з різних ракурсів і очікуємо що половину групи складатимуть ВПО, а другу половину - корінні мешканці міста.

Відібрані учасники ОБОВ’ЯЗКОВО мають бути присутніми продовж трьох днів воркшопу та під час показу!

Аби прийняти участь у воркшопі, необхідно заповнити анкету за посиланням goo.gl/E3Eunh до 18 липня 2017 року. Кількість місць обмежена. Організатори забезпечують харчування учасників під час проведення воркшопу.

За додатковими питаннями звертатися за телефоном: 099 02 88 999 або на пошту micna.gromada@gmail.com

Даний проект реалізується в межах реалізації гранту, що наданий проектом Ради Європи «Посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні».

Форум - театр - дуже незвична форма театру, яка допомагає подивитися на самих себе та на оточуючий світ з різних сторін, розвиває критичне мислення та ініціативність. За допомогою інтерактивних ігор та вправ учасники самі визначають тему постановки, вчаться знаходити рішення у конфліктних ситуаціях.

Кожна вистава форум-театру унікальна, адже в ній беруть участь як актори, так і глядачі, а сюжет народжується та трансформується прямо на сцені!

Суть вистави полягає у спільному пошуку рішень проблеми чи виходу зі складної ситуації. Вистава будується таким чином, що сцена закінчується піком конфлікту, і глядачі, замінивши одну з ролей, змінюють ситуацію так, щоб вона перестала бути небезпечною для жертви конфлікту та щоб в ідеалі такого конфлікту уникнути взагалі. Таким чином, техніка передбачає не тільки аналіз, опрацювання та сценічну постановку конфліктної ситуації, а й сприяє набуттю досвіду прояву особистої ініціативи.

Вхід вільний


852Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua