Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова зустрівся з молоддю Слов'янська [23 червня 2017  15:53]

22 червня в рамках Форуму місцевого розвитку відбулася зустріч міського голови з молодіжним активом, представниками молодіжних організацій. 

На зустрічі також були присутні начальник відділу з питань внутрішньої політики Дмитро Кравченко, начальник відділу культури Марина Олійник, начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Олександр Міщенко. 

До порядку денного були внесені три питання:

  • Про створення Форуму місцевого розвитку м. Слов'янська та робочої групи з питань дітей та молоді.
  • Про успішні практики громадських організацій міста в реалізації суспільно-корисних проектів.
  • Про методи залучення молоді до громадської діяльності та участі у процесі прийняття рішень.

Під час розгляду першого питання міський голова розповів про роботу Форуму та закликав прийняти активну участь у його роботі та створенні профільної робочої групи. 

Під час розгляду другого питання керівники громадських організацій "Молодь Сходу України", "Молодіжна фундація", “Платформа ініціатив Теплиця", "Слов'янський культурний центр “Задзеркалля" презентували свою діяльність, розповіли про досягнення організації в реалізації проектів. 

Основним змістом зустрічі стало пошук взаємовигідних шляхів співпраці місцевої влади і молоді у громадській діяльності міста та участі у процесі вирішення проблемних питань. Під час обговорення було вирішено включити ініціативну групу Форуму місцевого розвитку в процес створення проекту Програми підтримки молоді на 2018 рік, в який молоді люди зможуть внести свої пропозиції та побажання. 

Також міський голова акцентував увагу присутніх, що залишається вакантним посада радника міського голови з питань молодіжної політики (на громадських засадах).


878Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua