Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голова зустрівся з жителями міста по вулиці Торгова, 44 [22 червня 2017  08:06]

20 червня міський голова Вадим Лях провів виїзний прийом з жителями міста по вулиці Торгова, 44. На зустрічі також були присутні заступник міського голови Дмитро Діденко, депутат міської ради Микола Адейкін та заступник начальника управління житлово-комунального господарства Ольга Заруба.

Жителі вищевказаного будинку не могли вирішити спірне питання щодо розміщення у дворі дитячого майданчику, спортивного майданчику та футбольного поля. Оскільки думки мешканців розійшлися, очільник міста вирішив відвідати жителів вищевказаного будинку та поспілкуватися.

Міський голова уважно вислухав кожного та запропонував не обирати, а зробити одразу дитячий і спортивний майданчики, а також міні футбольне поле для дітей віком до 10 років. Також на зустрічі було обрано актив будинку, який у подальшому буде займатися подібними питаннями. Крім того, були обговорені й інші питання, які стосуються житлово-комунального благоустрою будинку та прилеглої території. Очільник міста розповів, що вже зроблено та що планується зробити найближчим часом.

Наприкінці зустрічі жителі дякували міському голові за візит, оскільки за їх словами, без його участі це спірне питання так би і не вирішилося, а завдяки його дипломатичному підходу люди почули один одного та змогли порозумітися.


848Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua