Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Інформація про роботу Інспекції міської ради з благоустрою м.Слов’янська за період з 01.05. по 31.05.2017 року [19 червня 2017  15:40]

Протягом травня Інспекцією з благоустрою були здійснені планові та позапланові перевірки дотримання та виконання Правил благоустрою території Слов’янської міської ради суб'єктами господарювання та громадянами, що здійснюють господарську та торговельну діяльність на території міста. У ході перевірок зафіксовано ряд порушень, таких як: неналежне санітарне утримання прилеглої території, квітників, фасадів будинків, відсутність урн біля входу до об’єктів торгівлі і сфери послуг та самовільне встановлення на території Слов'янської міської ради тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності. В зв'язку з чим було складено 7 адміністративних протоколів за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, виписано 32 приписи та взято на контроль строки їх виконання. 

Також В звітному періоді Інспекцією з благоустрою було виявлено 6 самовільно встановлених або встановлених з порушенням чинного законодавства (відсутність паспортів прив'язки на встановлення тимчасових споруд, відповідних дозволів і документів, що підтверджують право власності чи користування земельними ділянками) тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у зв'язку з чим власникам торговельних об'єктів були видані приписи “Про демонтаж самовільно встановленої тимчасової споруди”. 

Слід зазначити, що за звітний період Інспекцією з благоустрою направлено до Управління архітектури та містобудування відповідний матеріал для підготовки проекту рішення виконкому Слов'янської міської ради “Про примусовий демонтаж” 7 самовільно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.


1001Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua