Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Володимир Терещук-гордість Слов`янщини! [02 червня 2017  12:41]

З 25 по 29 травня 2017 року у м.Миколаїв відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед ветеранів спорту. 

Участь у змаганнях взяв слов’янський спортсмен Володимир Теренович Терещук, 1941 року народження, багаторазовий чемпіон обласних і Всеукраїнських змагань з важкої атлетики.
Незважаючи на свій поважний вік – 75 років, Володимир Теренович показав результат у сумі – 90 кг (ривок і поштовх), що дозволило йому посісти І місце у своїй віковій категорії. 

Відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту вітає чемпіона та бажає міцного здоров’я для подальших спортивних здобутків!

P.s. Автобіографія: Володимир Теренович народився 15 червня 1941 року поблизу селища Кузьменці Вінницької області. Він був третьою дитиною в сім’ї.
З самої юності Володимир Терещук мав жагу до силових вправ та кожної вільної хвилини тренувався всіма підручними засобами. 

Закінчивши у 1968 році Київський інститут фізичної культури і спорту, за розподілом був направлений до м. Бердянськ Донецької області. Згодом викладав, пропагував та працював інструктором з ЛФК (лікувальна фізична культура) в м.м. Святогірськ, Слов’янськ, Миколаївка. 

З 1971 по сьогоднішній день Володимир Теренович є мешканцем м. Слов’янськ. 

Вийшовши на пенсію, Володимир Терещук не покинув улюблене заняття, а навпаки, із більшим завзяттям почав активно тренуватися і приймати участь в обласних та Всеукраїнських змаганнях з важкої атлетики. 



826Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua