Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Міський голови привітав маленьких слов'янців з Днем захисту дитини [02 червня 2017  10:54]

1 червня міський голова Вадим Лях привітав всіх маленьких жителів Слов'янська з Днем захисту дитини.

З нагоди свята очільник міста відвідав відкриття чемпіонату м.Слов'янська з дзюдо серед юнаків та дівчат “ЮНИЙ САМУРАЙ-2017”, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, в якому приймали участь більш 130 спортсменів з міст та районів Донецької області та м.Рубіжне Луганської області.

Після цього міський голова відвідав захід, який був організований в ресторані “Палермо” для дітей зі школи-інтернату №1. Вітаючи маленьких жителів Слов'янська очільник міста підкреслив, що в сучасному світі особливо хочеться захистити дітей від жорстокості, байдужості, конфліктів та проблем. Він також зазначив, що лише дорослі можуть зробити дитинство яскравим та безтурботним, тому закликав всіх присутніх робити все можливе, аби кожна дитина почувала себе захищеною, потрібною та безмежно щасливою.

Спілкуючись з дітьми Вадим Михайлович радив їм не поспішати дорослішати, тому що період дитинства неможливо повернути. Вагомий внесок у святкування Дня захисту дитини внесли керівники ресторану “Палермо” подружжя Садикови, які організували для дітей святковий стіл зі смаколиками, за що їм всі були безмежно вдячні. Також до свята долучилися творчі колективи міста, які розважали дітей виконанням пісень, танців та проведенням різноманітних конкурсів.

Також у цей день міський голова відвідав загальноосвітні школи № 17, 19 та стадіон “Хімік”. На всіх заходах очільник міста вітав дітей та разом з іншими гостями приймав участь у конкурсі з перетягування канату, в якому звичайно перемогли діти.

Вадим Лях завжди наголошує, що діти — це наше майбутнє і тільки від нас дорослих залежить, яким воно буде. Саме тому міський голова закликає всіх піклуватися про дітей не лише в День захисту дитини, а щоденно дарувати їм свою любов та увагу.


954Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua