Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
Фізико-математичний факультет педагогічного університету відсвяткував 70 років  [30 травня 2017  13:21]



29 травня у Донбаському державному педагогічному університеті відбувся святковий концерт до дня заснування фізико-математичного факультету. 

Чимало почесних гостей зібралося в актовій залу ДДПУ, щоб привітати ректора університету Світлану Омельченко, декана факультету Олега Новікова, викладачів та студентів. 

Міський голова Вадим Лях привітав усіх присутніх з 70-річчям фізико - математичного факультету. Варто зазначити, що очільник міста також є випускником цього факультету, а тому у своїй промові він подякував викладачам за ті знання, які здобув під час навчання, оскільки саме вони допомагають досягати поставленої мети у житті. Він також побажав факультету успіху та розвитку у всіх напрямках. Крім того, міський голова Вадим Лях нагородив Почесними грамотами та Подяками Слов'янської міської ради викладачів університету. 

Начальник департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації Надія Оксенчук також завітала на святкування та привітала і вручила Почесні грамоти найкращим працівникам фізико-математичного факультету. 

Не оминув увагою цей захід голова Слов'янської районної ради Костянтин Черніков, який також привітав викладачів та вручив їм Почесні Грамоти та квіти. 



981Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua