Twitter   Facebook   FeedBurner   RSS-канал  
Муніципалітет
Публічна інформація
ЦНАП
Звернення громадян
Громадянське суспільство
Служби інформують
Зайнятість
Почесні громадяни
                                     
 Новини
У Слов'янську відбувся конкурс краси [29 травня 2017  16:03]



28 травня у Слов'янську в комунальному закладі “Центр культури та довкілля м.Слов'янська” під патронатом міського голови відбувся конкурс “Міс Слов'янськ 2017”. В конкурсі прийняли участь 11 учасниць різного віку. 

Помічник міського голови, депутат міської ради Олександр Самсонов привітав учасниць від імені міського голови Вадима Ляха та побажав перемог. 

Почесне журі прискіпливо обирали найкращу серед конкурсанток. Варто зазначити, що серед оцінювачів була Міс Донбас Віра Дубініна. 

Конкурсантки демонстрували на сцені свої сольні номери, які вони підготували для глядачів. Всі вони були дуже майстерно підготовлені, було видно, що кожна з дівчат ретельно готувалася, аби вразити журі та отримати перемогу. 

Учасниці співали, танцювали, малювали, розповідали вірші і кожен виступ не залишав присутніх байдужими. Кожна з дівчат була гідна перемоги, але після оголошення результату стало відомо, що перемогу отримала Олександра Чубкова. Корону переможниці вручила Міс Донбас Віра Дубініна. 

Від очільника міста кожна учасниця отримала великий букет червоних троянд. 

Загалом дівчата отримали безліч приємних сюрпризів та подарунків від спонсорів конкурсу, а головне гарний настрій та приємні спогади на все життя. 


977Версія для друкуНадіслати
Веб-камери міста
Трансляція засідань
Тижневий план
Актуально


























пошук
погода
GISMETEO: Погода по г.Славянск
курсИ валют
finance.ua

finance.ua